Ugen der gik – BogForum og 2 timers putning

  Mormor har købt ‘min første jul’ tøj til tvillingerne. Tristan var ikke videre imponeret! ❤

Må man gerne ønske sig væk til en øde ø uden babyer? Bare en gang i mellem! Sådan har vi det vist begge to lige for tiden, hvor putning kan tage op til 2 timer!! Tristan ernem nok. Han falder enten i søvn med det samme, ligger og holder fest lidt og falder så i søvn, eller skal lige op og rokkes lidt og falder så i søvn. Jorian er derimod en kamp. Han er et rigtig gylpe barn, og den flaske han får lige inden han bliver lagt, skal helst gerne halv op igen. Men det er ikke bare sådan, lige noget der sker. Han får typisk flasken og falder hen. Men så efter 10 min vågner han og er helt ustyrlig. Han bliver taget op, får bøvset, måske gylpet lidt og så lagt igen. Han falder lidt hen og vågner igen. Og sådan kan det fortsætte i alt mellem en halv og 2 timer. Det er vildt synd for ham, at han har det ubehageligt og enormt frusterende for os, at vi ikke kan gøre noget. For drengen er jo træt og klar til at sove, men maven rumsterer og driller. Generelt er det der gylp en pestilens. Han er storforbruger af tøj, hagesmække og stofbleer, og det er ved stort set alle måltider, at han lige skal aflevere en god portion bagefter. Heldigvis er han ikke den lille slanke sylfide, han har lidt at trække på, men det er da stadig væk slet ikke en favorable situation. Jeg har læst, at det er lukkemekanismen, der ikke er udviklet endnu, hvilket selvfølgelig forklarer, at han så ikke kan holde det nede, men jeg kan ikke lade hver med at tænke på, hvor ubehageligt jeg selv synes, det er at have sureopstød eller kaste op. Jeg har hørt om, at folk tykner mælken vha. Johannes kerne-et eller andet – mel, men jeg kan ikke rigtig gennemskue, om det bare er et råd, der virker for nogen, men ikke er ‘videnskabelig bevist’?! Er der nogen af jer der kender det? Eller har andre gode råd til gylp og opkast? Ja, for det er ikke altid kun efter flasker. Det er også efter grød, og det kan komme både i forbindelse med bøvs, eller bare af sig selv, i op til flere timer efter et måltid. Og som en sidegevinst så formår han også ofte at få det ud over os, så der bliver vaske ret meget i vores lille hjem! 😉

 BogForum selfie 🙂

Men når det kedelig så er skrevet, så er det tid til at juble lidt. Og juble det kan jeg ihvertfald over weekendens fede oplevelse i Bella Center. BogForum 2015 har været en fornøjelse ud over alle grænser. Jeg tog afsted med mit lange og meget detaljeret program og nåede nok kun halvdelen! 🙂 Men kun fordi at jeg så brugte tid på en masse andet fedt. Jeg fik f.eks. hilst på en del af de personer, jeg har kontakt med hos de forskellige forlag, plus skabt mig et par nye kontakter. Jeg fik også snakket med en håndfuld skønne forfattere, blandt andet Christina Bonde og Nanna Foss. Begge er skønne, søde og ikke mindst dygtige tøser (det lyder så dejlig ungdommeligt med tøser ik 🙂 ). Heldigvis har begge også lige udgivet en bog, så jeg kom hjem med de fineste små signeringer. Kom faktisk hjem med ret mange signeringer som jeg glæder mig til at læse og beundre, når tiden lige er til det. Lige pt. er vores reol slet ikke sat ordentlig op, hvilket betyder, at mine bøger står rodet mellem hinanden. Ja og nogen ligger i bunker. Det gør næsten helt ondt at kigge på. Men når vi får lavet vores nye soveværelse og derfor kan flytte sengen ud af kontoret, så bliver der plads til at få styr på bøgerne, nyde både de nye og gamle, og få kigget på alle dem jeg fik med hjem fra BogForum. Tellerup forfatterne var helt sikkert overskyggende i hjembragte signeringer, men de er altså også bare fantastiske forfattere, der fortjener den store success, deres bøger har.

Jeg håber på snart at kunne lave et særskilt indlæg om både bøger og oplever fra BogForum. Med masser af billeder! 🙂

I næste uge går håndværkerne for alvor i gang med vores renovering, hvilket betyder at vi ikke har særlig meget gulv i næste weekend. Det skal nok blive en udfordring med 3 børn og en hund! Vi har overvejet at præsentere Tristan og Jorian for svømmehallen. Det er så skønt at have sådan nogle små pus med første gang. Jeg kan tydeligt huske, hvor meget Alexander nød at komme i svømmehallen, da han var lille.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s