About

Jeg hedder Nena og blogger fra min solskinsplet i Horsens.Fotografi den 10-08-16 kl. 08.59.jpg

Jeg er gift og har 3 drenge. Alexander fra december 2012, samt Tristan og Jorian fra juli
2015 . I forbindelse med min første barsel, gik det op for mig, at jeg ikke havde lyst til at vende tilbage til mit job som leder i fitnessbrancen. Jeg startede i stedet på lærerseminariet i Haderslev og læser nu via fjernstudie med linjefag i dansk, engelsk og historie. Ved siden af studiet arbejder jeg som historielærer i udskoling.

Bloggen startede jeg i forbindelse med, at jeg skulle tilbage på SU, og jeg ønskede, at dele de gode ideer jeg fik, til at spare en mønt hist og her. Specielt i forbindelse med mad og babybudgettet. Nu er det dog langt fra det eneste jeg skriver om, da jeg har fået lyst til at dele så mange flere ting. Jeg har blandt andetfundet min gamle forfatterpassion frem, og deler bider af de tekster jeg arbejder på, samt anmeldelser af alle de mange bøger, jeg tygger mig igennem, når drengene er puttet, og der er lidt fred.

Jeg modtager gerne bøger til anmeldelse. Jeg forbeholder mig dog retten til at sige nej tak, hvis emnet eller genren er langt fra det, jeg føler, jeg har kompetencerne til at anmelde. Jeg modtager gerne både lydbøger, bøger og e-bøger. E-bøger helst i pdf-format, da jeg læser dem på iPad. Mine anmeldelser skrives ud fra min oprigtige følelse, og det at bogen er et anmeldereksemplar, påvirker ikke min anmeldelse.

Følg også gerne med på Instagram (nenafunkskov), hvor jeg deler billeder af min skønne familie, af bøger, og alt hvad jeg falder over.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s