Krigens smerte af Tanja Lønberg Rasmussen (Anmeldelse)

Krigens smerte – 4 ud af 5 stjerner (anmeldt for forfatteren).

Jannik og Jacob kæmper på hver sin måde med at holde sig i live. Jacob er i fjendens klør og Jannik i kampen mod korruptionsringen. Han bliver mere og mere overbevist om, at hans far spiller en ledende rolle, og at han må være nøglen til at få hele korruptionsringen afsløret. Laurits skal derfor stoppes og bøde for alt det skrækkelige han har gjort. Så da Jacob en aften lige før jul dukker op efter at have været taget til fange af afghanske terrorister, beslutter de sig for at opklare sagen én gang for alle. Men hænger det hele nu også sådan sammen, som de tror?

Krigens smerte er sidste bind i serien om Sarah og hendes skytsengle.

Everything must come to an end – og nu er jeg nået slutningen på Tanjas historie om Jannik, Jacob og Sarah. En historie der har ført mig gennem en rutchebane af følelser prydet med action og en hel del spænding. Tanja er dykket ned i et virvar af konfliker og kriser, der fortælles ægte, hjerteskærende og uden filter. Fiktion på den ærlige facon, der griber og trækker mig ind i historien.

Flere gange undervejs blev jeg overrasket og trukket rundt i ideer til, hvordan hele denne kriminelle ring, som gang på gang formår at være et skridt foran, egentlig hænger sammen. Jeg var underholdt og holdt til ilden og jeg var ærlig talt ret begejstret for den måde, hvorpå Tanja vælger at afslutte hendes serie.

Ligesom de 3 foregående bøger var sproget letlæseligt og enormt beskrivende. Det har været en fornøjelse ikke bare at følge Sara, Jannik og Jacobs udvikling, men også Tanjas egen. Jeg glæder mig til at læse mere, når hun igen åbner op til sin fantasi.

Jeg vil anbefale denne bog, og resten af serien, til alle der kan lide gyset af action og spænding, der drysses med kærlighed og omsorg, til en helhed der fungerer let og legende.

Tak for læseoplevelsen Tanja!

Bog 1 i serien: Sarahs skytsengel

Bog 2 i serien: En ny mission

Bog 3 i serien: Freylands hemmelighed

 

Info:

Original title: Krigens smerte

Forfatter: Tanja Lønberg Rasmussen

Forlag: Cosmos

Læst på: Dansk

Stjerner: 4/5

Anmeldt for forfatten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s