Vores sommerferie!

IMG_2457

Den 1. juli lavede jeg mit sidste indlæg inden sommerferien fyldt med forhåbninger om en fantastisk kommende ferie med min familie. En ferie der skulle indeholde kvalitetstid med ungerne men også tid til de bogligeoplevelser. Her efterfølgende kan jeg tænke tilbage på en ferie, der heldigvis indeholdte begge ønsker i stor grad, meeeen som også indeholdte uforudset og knap så ønskværdige elementer.

Vi havde hele tiden planlagt, at ferien skulle holdes på en niveau, hvor Jorian og Tristan kunne være med. Men samtidig skulle det også være et pusterum for os voksne, hvor tingene kunne tages lidt hen af vejen, og vi kunne finde helt ned på et stadie, hvor job og studie blev skubbet langt væk. Fuldstændig afslapning… så vidt muligt med tre spillopper.

Den første del af ferien blev tilbragt hjemme. Vi skulle lige bruge en tre dages tid på at give slip. Det var faktisk tre ufattelig hårde dage sammen med ungerne, fordi min krop stadig kørte på sit normale leje, og det harmonerer bare ikke med 3 meget forskellige børn med individuelle behov. Men da jeg havde fundet fodfæste, gik det op for mig, hvor let tilgængeligt kvalitetstid kan være, hvis man trækker vejret og går til tingene med smil. For vi har absolut ikke blot siddet og leget hjemme på stuegulvet – vi har også slæbt børnene med på forskellige, måske lidt mere voksenorienteret, oplevelser, da ferien skulle være for os alle. Så det har været en kombination af at befinde sig i børnehøjde, og så at løfte børnene op i voksenhøjde og være en familie og en helhed.

Vi har….

…..lavet fliser under legehuset. Kørt på lossepladsen. Ryddet op i garagen. Hængt hylde op og fjernet maling fra vores klinker. Været i Ikea – uden at bliver uvenner. Været i legeland (op til flere gange). Været i Flensburg på gågaden. Været ved Dybbøl Banke og se soldater. Fanget Pokemons (hvilket dog blev en kort affære, da det var alt for tidskrævende!). Været på legepladsen (udforsket nye legepladser). Leget vandkamp. Hoppet på trampolin. Spist frokost i haven. Sovet morfar (med og uden børn). Lært og gå (Jorian). Besøgt farfar. Besøgt mormor og bedstefar. Haft besøg af familie og skønne venner. Spist kage. Spist is. Spist snolder. Spist friske ærter. Spist masser af vandmelon. Købt robotstøvsuger. Været på kræmmermarked. Og sidst, men så absolut hverken mindst eller billigst, så har vi købt ny bil.

Ja, bilen var den meget uventet sommerferiepost, som pludselig blev et projekt, da gear-kassen på vores, ellers ret nye, Ford Focus st. gik i stykker. Og med et ret stort ønske om en større bil blev det så anledningen til at få den byttet til noget andet. Heldigvis for os, var den stadig penge værd, så vi kunne derfor anskaffe os en Renault Grand Scenic med plads til syv mand. Hans kalder det for en baby-container…. og selvom det nok lyder mest, som om at det er ham, der føler sig en smule kastreret af at overgive sig til en meget familiepræget bil, så er det vist inderst inde mig, der er mest ked af at skulle manøvre lastbil i stedet for en lidt mere sportypræget familietransporter. Men hva… vi kan være i den nu, uden at en af os voksne skal kravle ind over en af tvillingernes autostole, og der er mulighed for at kunne have legekammerater med hjem eller mormor med.

Så alt i alt en ferie fyldt op og godt brugt. Og i dag ramte hverdagen, med Hans der skulle tilbage på job, Alexander der skulle tilbage i børnehave og Jorian og Tristan der skulle starte i vuggestue. Jeg starter nyt job på onsdag, så hverdagen ruller, og pludselig står vi foran efterårsferie og masser af tid sammen igen. Men inden da er kalenderen også fyldt med oplevelser i både børne og voksen-højde. Alexander skal i Cirkus Summarum med mor og far, og der skal holdes indflytterfest for alle dem over 150cm. 🙂

IMG_2472

Jeg håber, i allesammen har haft en dejlig sommer. Måske nogen stadig er i fuld gang med ferien. Og lad os så lige få lidt sommervejr tilbage. Ikke alt det regn! 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s