House of Comarré #1: Uskyldigt blod af Kristen Painter

IMG_1762

Uskyldigt blod – 4 ud af 5 stjerner (Anmeldereksemplar fra forlaget).

Chrysabelle er comarré, en særlig menneskerace hvis blod bliver solgt til skyhøje priser til de adelige vampyrer.

Da hendes herre findes myrdet, bliver hun straks hovedmistænkt og må søge tilflugt i menneskenes verden. Her møder hun Mal, en udstødt og halvt vanvittig vampyr, forbandet til at blive hjemsøgt af sine ofre.

Chrysabelle og Mal tvinges ind i en kamp mod en magtsyg vampyr som ønsker at sammensmelte menneskene og de overnaturliges verden.

Taber de … taber menneskeheden …

Wow – først og fremmest en skøn forside, der virkelig vokser i skønhed, når man læser historien. Og her stopper min begejstring ikke.

Uskyldigt blod er en historie, hvori magiske og overnaturlige elementer fylder alle kroge, men hvor vi udemærket aner den almindelige verden i baggrunden. En historie hvor vi kan deltage som læser, uden den store indkøring i fantasiens univers. For vi møder en masse elementer, der hver især er gode repræsentationer fra den genkendelige vampyrverden. Vampyrer der har behov for magtanerkendelse, vampyrer der forsøger at rive sig fri fra det ødelæggende miljø de kan finde på at skabe, de mørke væsner, de uskyldige sjæle, de seje kvinder, de svære følelser og meget mere. Men alle elementerne, skønt de er set før, samler sig i et brag af en læseoplevelse, der oveni får deres helt eget twist, med forfatterens personlige fantasi og skabelsen af Comarré verden og de mørke profettier hvor himmel og helvede forsøger at holde hinanden i skak. Oveni overvældes vi af de magiske væsner, der hver især spiller deres egen helt specielle rolle i historiens gang og et fremtidsaspekt, hvor ibots og et islamisk Frankrig får en rolle i en verden, hvori mennesker lever uviden om det magtfulde og drabelige univers, der lever lige under deres næser. Der er noget for enhver smag og et cast af hovedpersoner, der tiltaler både den actionelskende, den kærlighedsinspirerede og den mystikfortrækkende.

Det var en stor fornøjelse at dykke ned i Kristin Painters univers og følge den kamp, som opstår på baggrund af ønsket om frihed og kærlighed. Og jeg vender sidste side med stor begejstring og med kroppen fuld af spænding på hvad næste bog i serien bringer.

Tak til Forlaget Tellerup for denne fede læseoplevelse.

Info:

Original title: House of Comarré #1: Blood Rights – Del af serie på 5

Forfatter: Kristin Painter

Forlag: Tellerup

Læst på: Dansk

Stjerner: 4/5

Anmeldt for forlaget

 

Reklamer

One thought on “House of Comarré #1: Uskyldigt blod af Kristen Painter

  1. Pingback: Læste bøger i maj 2016 | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s