Læste bøger i april 2016

Det er ikke hver måned, at jeg ser frem til at lave dette indlæg. For det gør det ligesom lidt mere virkeligt, at læsemængden har været helt i bund. Men som jeg også skrev i sidste update, så har jeg virkelig store mængder studielæsning ved siden af for tiden – plus så har der bare været en periode med afbrudt søvn og syge børn, der gør at jeg slet ikke har læselysten som normalt. Nåh ja, og så er manden og jeg begyndt på Game of Thrones på HBO. Det er jo en ren tidsrøver! 🙂

4 bøger blev det til, hvor én egentlig er en studiebog.

Terrorens Kalifat af Deniz B. Serinci – Om IS, Syrien og mellemøsten uroligheder. Spændende læsning og en rigtig god bog hvis man mangler overblik og forståelse.

Freylands hemmelighed af Tanja Lønberg Rasmussen – Trejde bog i serien og absolut en enormt god læseoplevelse. Masser af spænding og action og selvfølgelig en mega cliffhanger i slutningen. Glæder mig til den sidste bog i serien, der skal samle op på den lange rejse.

Brun mands byrde af Hassan Preisler – Læseklub bogen var godt nok også en oplevelse. Er stadig ambivalent, og derfor er den ikke anmeldt endnu. Anmeldelsen kommer i maj. Jeg læste ca. halvdelen og lyttede til resten på Mofibo.

Dødsvalsen af Mie Hald – En bog jeg ikke nødvendigvis havde de store forventninger til, men som jeg synes var rigtig fin. En dødelig historie om Skønheden og Udyret. Anmeldelsen kommer i maj.


Nu er der kommet sol og varme og muligheden for at læse i det fri. Jeg er så heldig ikke at have eksamen til sommer, så jeg glæder mig til en masse ekstra tid til at læse og nyde sommeren. På planen for maj står:

Skriveren af Max Madsen – et anmeldereksemplar jeg har haft liggende, og som jeg er ret spændt på.

Om at skrive af Stephen King – min fødselsdaggave fra december, som også har ligget og ventet på mere tid og overskud.

Calender Girl af Audrey Carlan – Januar, Februar og Marts… jeg læste januar samme med lovebooks for noget tid siden, og bestilte straks bogen med de tre første måneder. Er nysgerrig på hvad der nu skal ske.

Eventyrbog af Peter Madsens – et anmeldereksemplar fra Alvilda. Det var meningen, at jeg skulle læse den sammen med Alexander, men den er vist lidt for vild for ham, så jeg vil anmelde den ud fra mit eget eventyrhjerte og så håbe på, at vi kan læse den sammen på et tidspunkt.

Der står ydermere flere anmeldereksemplar og venter, og jeg glæder mig til dem allesammen. Både fra Tellerup og Alvilda. Kom sol og sommer og masser af læsetid! ❤

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s