En ny mission – Tanja Lønberg Rasmussen (Anmeldelse)

 En ny mission – 3 ud af 5 stjerner (Anmeldt for forfatteren)

Sarah er flygtet til Paris, da hun ikke følte sig sikker i Danmark længere. Her får hun stablet en ny tilværelse på benene, men det hele ramler sammen, da nyehden om Ulriks flugt fra fængslet når hende. Hans eneste mål er at få fingre i hende og deres søn Ryan, så nu er Sarah nødt til at tage kampen op imod ham endnu en gang.

Da Ryan bliver kidnappet, bliver hun tvunget til at tage tilbage til Danmark for at få hjælp, men hvem kan man stole på, når det vrimler med korrupte betjente, hvis formål er at hjælpe Ulrik? Hjælpen kommer fra en helt uventet kant.

En ny mission er andet bind i serien om Sarah og er en direkte fortsættelse af Sarahs skytsengel. Det kræves at man har læst bind 1 for at kunne følge historien i bind 2.

Er der noget som Tanja Lønberg Rasmussen ikke gør, så er det at starte stille og roligt op med lange beskrivelser og roligt plot. Tværtimod kastes læseren ud i et hæsblæsende slagsmål, hvor Sarah må kæmpe for sin og Ryans overlevelse. Det skinner tydeligt igennem, at vi møder en forfatter, der har hovedet fyldt af action og gode ideer. Der skal ske noget – Læseren skal føle det kaos, som Sarah pludselig gennemlever i hendes turbulente liv. Det er en fornøjelse at blive smidt ud på det dybe vand, mens man bagefter roligt guides mod kanten igen. Men blot for endnu en gang at blive kastet ud i kæmpe bølger og neglebidende spænding. Og til slut med en slutning der bygger op til endnu en hæsblæsende fortsættelse i bind 3.

Vi har stadig at gøre med en historie fyldt med kærlighed, store følelser og svære valg. Og mens livet blæser forbi over hovedet på Sarah, med jagten på Ulrik og Ryan, så må hun gang på gang stoppe op og tænke over ting, der ikke vil slippe hendes opmærksomhed, selvom tiden er så langt fra den rette.

Ligesom med bind 1 er det er rigtig fint udspil fra Tanja Lønberg Rasmussen. Det ærger mig lidt, at der stadig er steder hvor handlingen springer, eller hvor jeg bliver forvirret over den meget skiftende synsvinkel, men den højspændte historie er med til at trække læseoplevelsen gevaldigt op.

Tak til Tanja for læseeksemplaret og endnu en god læseoplevelse.

Info:

Original title: En ny mission

Forfatter: Tanja Lønberg Rasmussen

Forlag: Cosmos

Læst på: Dansk

Stjerner: 3/5

Anmeldt for forfatten

4 thoughts on “En ny mission – Tanja Lønberg Rasmussen (Anmeldelse)

  1. Pingback: Læste bøger i januar | nenaskov

  2. Pingback: Læste bøger i marts 2016 | nenaskov

  3. Pingback: Freylands hemmelighed – Tanja Lønberg Rasmussen (Anmeldelse) | nenaskov

  4. Pingback: Krigens smerte af Tanja Lønberg Rasmussen (Anmeldelse) | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s