Ugen der gik – de store nyheder

11205608_10153056941932413_298035867175489060_n

I fredags uploadede jeg dette billede på Instagram, Facebook og Twitter. Det var en teaser til dette indlæg, som skal afsløre, hvilken store nyhed vi har. Og nej Solvej – vi skal ikke have trillinger. 😉

Nej som i sikkert har gættet, så har vi købt et hus. Det har egentlig været undervejs et stykke tid, men vi har ikke ville sige alt for meget, før handlen var helt på plads. Det er den nu, og vi har brugt hele weekenden på at male og gøre rent.

Huset er fra 60’erne med en ombygning i 70’erne – derfor skal der laves rigtig meget. Vi vil dog tage tingene lidt hen af vejen, og starter med en af de lidt større poster, nemlig stuen og køkkenet. Jeg kan godt se, at det bliver en stor opgave, i sær med små tvillinger og min eksamen til januar, men vi er klar på ikke at skulle lave alt selv, hvilket tager en del af presset fra. Vi bryder selv ned og får professionelle til at bygge op.

Tvillingerne har været med her i weekenden, og det er faktisk gået udemærket. De har begge taget gode lure ude i deres vogn, hvilket er så flot. Vores hårde arbejde, med at få dem til at sove ude, begynder at give pote. Så bliver man motiveret til at fortsætte. Ja, og Alexander har også været super sej. Huset er et plan, i modsætning til de 3 vi har nu, og det har været alle pengene værd at se ham suse rundt, lege gemme i skabene, cykle rundt ude på terrassen og spise frugt midt på gulvet i gangen, uden at være i vejen.

Så hvis i har undret jer over den lidt tynde ugen der gik i sidste uge, og kommentaren – vi kan ikke holde efterårsferie – i ugens joker i onsdags, så skyldes det simpelhen vores huskøb. Det var svært at skrive en ugen der gik, hvor ugen havde været så fuld af huskøb og spænding, samt vi skal bruge vores efterårsferie på at rive tapet ned, og brække gulv op. 

Der kommer billeder og masser af opdatering på huset i de næste par måneders ‘Ugen der gik’! 🙂

Bonus – når man laver hårdt arbejde, må man gerne spise Ben & Jerrys hver aften! Ik?! 😉

 

Reklamer

11 thoughts on “Ugen der gik – de store nyheder

  1. velkommen til husrenoveringsverdenen 😀 Kæresten og jeg har jo også købt et 70’er-hus vi år og laver om på. Vi håber at være færdige til januar, og så har det taget 1 år. Men vi gør så også alting selv, i fritid og i weekender.

    • Tak!:-) Ja det kan godt tage tid sådan noget. Vi skal heldigvis ikke igennem det hele på en gang, så et par måneder bør det kunne klares på. Ellers bliver jeg nok en smule stresset med tre små børn i huset! 🙂 hehe

    • Tusind tak! Det er så fedt at være ude og kigge, men endnu federe når man endelig finder ‘huset’! Vi var heldige og fandt det ret hurtigt. Kan godt forstå du glæder dig! 🙂

  2. Pingback: FØDSELSDAGSUGE – The best | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s