Bogbloggertræf – indlæg nr. 1 (De to oplæg)

IMG_1685
I weekenden blev det årlige bogbloggertræf i Ålborg afholdt. Fire seje kvinder havde brugt rigtig meget tid på at skabe en dag, hvor vi alle samme kunne blive forkælet. Bogbloggertræf er et event, for dem der blogger om bøger, hvor vi mødes til en dag i bøgernes tegn. Vi spiser lækker mad, lytter til vise ord, og debaterer om emner, der ligger os på sinde.

Dette indlæg er dedikeret til de to personer, der var med til at bidrage med deres historier om livet.

Den første person på “scenen” var Nadia Plesner, der er aktuel med bogen Simple Living. En bog hvor hun fortæller sin fantastiske historie om skabelsen af drengen fra Dafur og kampen mod Louis Vuitton. Om hvordan man som kunster kan risikere at skulle kæmpe for sin ytringsfrihed og forsøge ikke at blive trampet på, af dem der er større og stærkere end en selv. Nadia Plesner er en af de personer, man drages af, og hendes ord brændte dybt ind. Hun formåede af fange og fænge og fortælle på en spændende og interessant måde. Hendes historie er rørende og stærk, og jeg glæder mig ekstremt meget til at læse hendes bog, som blev sponsoreret til alle af Lindhart og Ringhof. Jeg vil med garanti fortælle mere om bogen, når jeg anmelder den meget snart.

IMG_1653

Den anden person vi fik fornøjelsen af at opleve var forfatteren Carina Evytt. Carina har en håndfuld udgivelser bag sig, dog har det ikke været den lyserøde historie, som man forventer en forfatter kan fortælle, når hun er blevet optaget af et forlag. For selvom bøgerne er skrevet og udgivet, så var det ikke alle, der solgte. Så Carina måtte flere gang forsøge at finde den rette vej mod målet, at skrive og blive læst, hvilket tog hende på en rejse rundt i både gyser og fantasy genreren. Tellerup sponserede et eksemplar af hendes roman ‘Den Fredløse’, som er hendes sidst udgivet soloprojekt. I øjeblikket arbejder Carina sammen med Pernille Eyeby på et spændende fællesskrivningsprojekt.

IMG_1660

Personligt var disse oplæg noget af det bedste ved dagen. En mulighed for at komme tættere på livet af personer man har stor respekt for, og et øjeblik hvor alt andet end oplevelsen blev lukket ude. Og så er det jo altid fedt med et par signering bag efter! 😉

 

IMG_1683

IMG_1684

Reklamer

13 thoughts on “Bogbloggertræf – indlæg nr. 1 (De to oplæg)

  1. Tak for sidst! Det var så hyggeligt lige at snakke med dig igen, selvom det var meget kort. Åh, altså næste gang må det blive over flere dage hvis man skal kunne nå at nå rundt til alle. :0)

  2. Det var helt bestemt nogle inspirerende oplæg, især Nadia Plesners, og det har bare fået mig til at ville læse hendes bog endnu mere.
    Og så hyggeligt at se alle sammen igen, både gengangere fra sidste år og de nye ansigter. 🙂

  3. Pingback: Bogbloggertræf – indlæg nr. 3 (Stemning og søde bekendtskaber) | nenaskov

  4. Pingback: Bogbloggertræf – indlæg nr. 4 (Sidste kapitel) | nenaskov

  5. Pingback: Fantasyfestival i Esbjerg | nenaskov

  6. Pingback: Bogbloggertræf 2016 | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s