En sidebemærkning….

På sådan en dag med regn har jeg aller mest lyst til at kravle ned under dynen med en god bog. Så kan jeg blive helt nostalgisk, når jeg tænker tilbage på tiden før børn, hvor manden og jeg kunne tilbringe en hel dag hjemme, bare med film, læsning og afslapning. Men nu er der ikke så meget tid til det – til gengæld er der tid til modellervoks, vandfarver, perler, kagebagning, Ramasjang og masser af puslespil! ❤ Det er ikke et helt dårligt byt! Og i dag får vi også rigtig gode venner på besøg, hvilket altid kan give sol på selv den vådeste augustdag.

Nå, men det jeg egentlig ville idag var at nævne, at vi stadig har vores hus til salg. Jeg skrev for noget tid siden dette indlæg omkring vores hussalg og alle de frustrationer, der følger med. Desværre er huset ikke blevet solgt i mellemtiden, så vi forsøger nu med en lavere pris. Det værste er jo egentligt, at vi er super glade for at bo her. Både for huset og området, men vi bliver bare for klemt, når der er 3 børn, der skal have hver deres værelse.

Det vil være en stor stor hjælp, hvis I har lyst til at hjælpe os med at få delt linket her, så vi forhåbentlig kan finde en køber snart.

 

Rigtig god lørdag til alle og tak til alle der vil dele vores link! 🙂

Reklamer

One thought on “En sidebemærkning….

  1. Pingback: Ugen der gik – slyngevugger og friaften | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s