Juli update

IMG_1179

Endnu en måned er gået, og endnu en masse skønne læseoplevelser fandt vej til mit ellers ikke særlig optimistiske læsehjørne. For som jeg skrev i sidste update, var tiden her i juli ikke prioriteret til læsning, men i stedet til de to små drenge der kom ind i vores familie 1 juli. Trods det har jeg alligevel formået at finde en smule tid hist og her, og det er blevet til en håndfuld læste bøger i juli.

Bøger læst i juli:

The Demon Trappers #3 (Forsonet) – Jana Oliver (Anmeldt for forlaget Tellerup): Jeg kan takke Tellerup for at have introduceret mig til denne fantastiske serie. Havde jeg ikke modtaget bind #3 til anmeldelse, var jeg aldrig gået igang med #1 og 2 – og sikke meget jeg ville have været gået glip af. En virkelig spændende serie til alle der elsker fantasygenren.

Night Angle #1 (Som en skygge) – Brent Weeks (Anmeldt for forlaget Tellerup): Endnu et pragteksemplar på en fantasybog og en virkelig fed oplevelse! Mystik, spænding, magi og action i et fantastisk univers. Jeg glæder mig allerede til de næste bøger i serien.

Dåsemakrellen – Mary Uhrenholt (Anmeldt for SKRIVEforlaget): Sød og sjov sommerunderholdning. Jeg har ikke været på stranden med den, men har drømt mig til det!

Skæbnebånd – Pernille Eybye (Blodets bånd #9): Sidste bog i en serie jeg har slugt råt henover det sidste halve år. Ikke alle øjeblikke har været lige magiske, men en rigtig fed serie fyldt med vampyrer, magi og et spindelvæv af historier, der gør denne sidste bog til en oplevelse uden lige. Nu bliver der åbnet op for alle de låste døre, som man er stødt på igennem de 8 forrige bøger.

Planen for august:

Ligesom i juli sætter jeg ikke de store forventninger til antallet af læste bøger i august måned. Både fordi jeg er alene med de to små fra mandag, men også fordi jeg starter studie igen, og ikke har nogen fornemmelse af, hvor meget tid jeg får tilovers. Jeg har dog et par anmeldereksemplar, der ligger og venter, som jeg meget gerne vil sætte tænderne i. Jeg er altid så spændt, når jeg modtager en bog med posten! Spændt på eventyret der ligger forud! 🙂

Anmeldereksemplar der venter:

– Smagen af honning af JG Gylling fra forlaget Brændpunkt

– Et bjerg af løgne af Steffen Jacobsen fra Plusbog.dk

Ydermere skal vi i læseklubben læse “I Capture the Castle” af Dodie Smith, så den står også på listen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s