April update

IMG_0324

April du skønne måned hvor jeg endelig nåede at læse alle mine planlagte bøger. Sikke en dejlig fornemmelse. Manden var ude at rejse, så det gav lidt ekstra tid efter knægten var puttet, til at fordybe mig i de mange skønne bøger, jeg havde udvalgt.

Bøger læst i april:

Oprører – Dæmondræberen 1 af Louise Haiberg

Udvalgt – Dæmondræberen 2 af Louise Haiberg

Revolution – Dæmondræberen 3 af Louise Haiberg

Junglebogen af Rudyard Kipling

Anna og det franske kys af Stephanie Perkins

Mikael af Dy Plambeck (Læseklubbens nuværende projekt).

Min mor siger af Stine Pilgaard

Syv bøger i alt – plus jeg har læst en kvart af Jojo Moyes ‘One plus one, så jeg er udemærket tilfreds. Det giver mig stadig noget udfordring at nå de 100 bøger i 2015, men alt taget i betragtning med ekstra sygehusbesøg og eksamensforberedelse, så synes jeg, at det er et ganske pænt antal. Og kigger man tilbage til de bøger jeg havde planlagt at læse, så er alle vinget af, plus den ukendte bog blev til to spontane bøger.

Endnu en gang har jeg læst meget på mofibo – faktisk alle undtagen 1 som var et anmelder eksemplar fra Tellerup. Jeg er blevet enormt glad for mofibo, fordi jeg så altid har bogen med i taske, og det fungerer utrolig godt at jeg, nu hvor maven er for stor til at ligge på ryggen, kan lægge mig på siden med min iphone og læse. Lydbøgerne på mofibo er jeg dog ikke rigtig blevet fænget af. Jeg startede for længe siden med at høre Nordkraft, men det er som om, at jeg ikke kan holde koncentrationen, når jeg lytter i stedet for at læse. Har dog planer om at lydbøgerne skal i brug, når der skal gåes tur med barnevognen til sommer.

Men nu ikke komme for langt ud i fremtiden, for først skal maj måned nydes – med de mange soltimer og forhåbentlige varme vinde.

Læseplanen for maj ser således ud:

One plus one af Jojo Moyes (Skal selvfølgelig færdiggøres).

Eleanor og Park af Rainbow Rowell (Jeg har læst halvdelen tidligere i år, men gik i stå. Planen er at få den færdig, så jeg kan danne mig en mening om bogen. Synes den fortjener at blive læst til ende, før jeg bliver kritisk).

Tågeslør af Pernille Eybye (Blodets bånd nr. 8) – (Det er den sidste bog i serien, der indtil videre er udgivet. På Tellerups hjemmeside står nr. 9 (Skæbnebånd) til at være under udarbejdelse. Så med nr. 8 på min maj liste, så er jeg helt up-to-date, og klar til at modtage nr. 9 så snart den udkommer).

Persuasion af Jane Austen (Vil passe perfekt til en solsinsplet).

Og så skal resten af maj være åben for spontane læseoplevelser. Jeg søger efter et rigtig sødt kærlighedsgys, ala Anna og det franske kys, og håber på at falde over en i maj. Kom endelig med gode forslag, hvis I sidder med en title der kunne passe! 🙂

Rigtig god 1 maj derude! 🙂

Reklamer

2 thoughts on “April update

    • Ja det er der mange der siger, men af en eller anden underlig grund, så gik jeg helt i stå halvvejs og derfor ligger den nu halvlæst på mit sengebord. Men netop fordi I er så mange der roser den, så skal den have en chance! 🙂 Er spændt på om jeg ved slutningen er enige med jer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s