Shopaholic stiler mod stjernerne – Sophia KinsellaIMG_9383

 

lovebooks kunne man for en lille månedstid siden læse min anmeldelse af ‘Shopaholic stiler mod stjernerne’, skrevet af Sophia Kinsella. En bog jeg læste i forbindelse med deres Read Along i november. Men I skal ikke snydes, så derfor reposter jeg anmeldelsen her på bloggen. Følg linket nedenfor for at se det originale blogindlæg på lovebooks. Tjek også de andre indlæg jeg har skrevet på deres blog! 🙂

Anmeldelse af Shopaholic stiler mod stjerner – Sophia Kinsella (Først postet på Lovebooks.dk)

Hold på hat og briller, Becky is back, og denne gang er hun i den syvende himmel. Ja, i hvert fald hvis du spørger hende selv. For Becky er landet i L.A. sammen med sin familie. Luke har fået en filmstjerne som klient, og Becky har derfor besluttet sig for at opnå sin egen drøm – at blive stylist for de kendte. Og så er LA jo det perfekte sted at bo, for byen er oversvømmet af store talenter og navne, der får selv den mest tørre brite til at iklæde sig drømmen om berømmelse. Men Becky har jo praktisk talt heller aldrig været en tør brite. Hun er en farverig personlighed, der er “alt for kendt til det her sted.”
Luke er stadig den søde og forstående ægtemand, der ser sin kone gennem kærlighedens forstående briller. Endnu en gang støtter han Becky i hendes jagt på drømmen, også selvom det ikke altid er den nemmeste vej. En smule forhindringer har dog aldrig stoppet Becky, og selvom en lille hvid løgn eller fortielse kan ende med et stort problem, så møder vi endnu engang den skønne energi, som Becky bruger til at angribe enhver udfordring.
Denne gang er det dog ikke kun Becky og Lukes liv, der fanges i livets store skruetvinge. Både Suze og hendes mand Tarquin falder i Hollywoods kløer, og pludselig jagter man efter sandheden sammen med Becky & co. For hvad er det egentlig, Beckys far går og tumler med? Pludselig befinder han sig midt i orkanens øje, og Beckys loyalitet bliver sat på en hård prøve. En prøve som hun ikke i første omgang klarer særlig godt.
Shopaholic stiler mod stjernerne er bog nummer syv i serien om Rebecca Bloomwood. Rebecca Bloomwood er en kvinde med utallige talenter, et hjerte af guld og store drømme. Becky er en af de kvinder, som man både kan græde og grine med.
Når jeg læser en Shopaholic bog, så har jeg lyst til at ruske i Becky, og jeg har lyst til at kramme hende. Hun bringer flere følelser i spil og lige netop denne evne, gør det så fantastisk at læse hendes historie. Becky er den samme pige, som hun har altid har været. Og ærlig talt så er hun ikke den skarpeste kniv i skuffen, og hun roder sig altid ud i en tornado af mindre katastrofer. Men er det ikke det, som gør Becky til den, hun er? Jeg holder i hvert fald meget af hende, trods hendes naive sind.
Med hvilken følelse vender jeg så bogens sidste side? Umiddelbart forventning og spænding. For den syvende bog i serien om Becky slutter lidt anderledes end de andre bøger i Shopaholic-serien, og man ved allerede nu, at der kommer en bog nr. 8. Jeg glæder mig, for jeg nyder stadig Becky og hendes eventyr ligeså meget, som jeg gjorde første gang jeg læste om hende. Og det lille twist som vi oplever i slutningen af denne bog skaber fornyet lyst til at fortsætte min læsning om den skøre shoppeglade pige fra London, der trods alle sine udfordringer, alligevel klarer sig meget godt.
Har man et chic-klit hjerte og har de første bøger i Shopaholic-serien ramt plet, så er Shopaholic stiler mod stjernerne en bog, man ikke må gå glip af. Det ville være som at droppe desserten efter hovedretten eller ikke at spise popcorn i biografen – slet ikke muligt! :-)
Reklamer

One thought on “Shopaholic stiler mod stjernerne – Sophia Kinsella

  1. Pingback: Bryllupsnatten – Sophie Kinsella (Anmeldelse) | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s