Vinterferie i Lalandia

Det havde hele tiden været planen, at vi skulle til USA i august, men med tvillingernes ankomst i juli, blev den plan hurtigt aflyst, og derfor blev det en lille hyggetur til Lalandia Billund i vinterferien istedet.  En beslutning taget fordi det var et sted hvor vi alle sammen kunne boltre os, og hvor der var plads til både at være barn og voksen. Vi tog afsted med familien, og havde lejet et feriehus, hvilket viste sig at være en rigtig god beslutning. Godt nok var vi de heldige, der fik et hus så langt væk fra selve Lalandiacentret som overhovedet muligt, men det gav da muligheden for friskluft og en god gåtur når vi skulle frem og tilbage! 🙂

Jeg har aldrig selv været i Lalandia før, og havde ikke de store forventninger. Jeg vidste blot, at de havde et godt badeland og at deres Monky Tonky Land var godt for selv de mindste. Vi havde hjemmefra planlagt måltiderne, så vi spiste alle undtagen et i feriehuset, og sparede på den måde en del penge. Det er jo ikke billigt hvis alle måltider i 3 dage skal indtages på cafe eller restaurant. Her var feriehuset helt perfekt. Et lille men godt køkken og et stort køkken/stue lokale, så alt blev lavet i fællesskab, også selvom nogen så tv og andre lavede mad. Vi havde på forhånd bestilt til et barn på 2 år, så der var både tremmeseng, pusleplads og højstol klar da vi kom, desuden var både senge og møbler ganske udemærket.

Vi har haft et super hyggeligt ophold. Der har været tid til at lege og hygge, og der har været plads til at sove middagslur (også de voksne 🙂 ), og til lidt kortspil og rødvin efter puttetid. En perfekt kombination når man er en flok i alderen 2 – 56 år.  Alexander hyggede sig, og vi tilpassede det, så han kunne komme hjem og sove til middag, samt vi delte os op, så der også var voksne der kunne tage et spil minigolf og badminton. OG jeg fik tid til at kværne 2 bøger. 😀

Alt i alt en god ferie!! ❤

Men det er ikke billigt i Lalandia, og vi er ikke i tvivl om at kommer vi tilbage, så er det enten pga. et rigtig godt tilbud, eller ihvertfald først når tvillingerne bliver minimum 3 år. Der er som sagt mange aktiviteter, men ikke mange er for de helt små, De kan hverken spille minigolf, bowle, stå på skøjter eller køre i store rutchebaner.

En ting er dog sikkert – det med feriecenter er jeg ikke færdig med. Jeg kunne dog godt tænke mig at prøve nogle flere, for at se om Lalandia er standarden ift. pris og udbud, eller om de mere rider på genkendelses og popularitetsbølgen.

IMG_6065

Alt skal undersøges og pilles ved! 🙂

IMG_6070

Når der ikke er solskærm, må man låne mors solbriller! 

IMG_6069Det er hårdt at holde ferie! 

Reklamer

3 thoughts on “Vinterferie i Lalandia

  1. Prøv Skallerup – der var vi i oktober, og jeg synes det var fint også til mindre børn. Uden at jeg har noget at sammenligne med i øvrigt, har nemlig heller ikke været andre steder.

  2. Pingback: Min vinterferie | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s