Merlin og Søster Hårbolle – Pernille Eybye (Anmeldelse)

1756

Merlin og Søster Hårbolle – 5 ud af 5 stjerne (Anmeldereksemplar)

Merlin og Søster Hårbolle er bog nr. 3 i serien om Merlin. Denne gang er det Merlins storesøster, der opdager endnu en familiehemmelighed, som har stor betydning for hendes fremtidige liv. Hun er nemlig ikke kun en heks. Merlin og hans søster har ikke samme far, så derfor er dette en unik karakter, som kun søsteren har arvet.

Vi følger Merlin i samme stabile rolle, som den der må redde sig selv og de mennesker omkring ham. En helterolle han nok ikke altid ser som den sjoveste rolle i hele verden, men ikke mindre er han ret god til det. I denne bog får han uventet hjælp fra et familiemedlem, der viser sig at være mere livlig og frisk, end Merlin i første omgang havde troet. Og hvem ved – måske Merlin begynder at forstå ting omkring sin familie, der gør at han ikke føler sig så meget udenfor, som da han første gang mødte sin mormor.

Som bog nr. 1 og 2, så er Merlin og Søster Hårbolle en virkelig fængende og sød historie, der byder på masser af action og spænding. Mine stjerner taler for sig selv – top karakter til en top historie.

Du kan læse mere om Merlin og hans skøre familie i de to andre anmeldelser. Her står også mere om målgruppen. Bog nr. 1: Merlin og kannibalen; Bog nr. 2: Merlin og Dippe-Duttens dukke.

Info:

Original title: Merlin og Søster Hårbolle

Forfatter: Pernille Eybye

Forlag: Tellerup

Sidetal: 201

Serie: 3 bog i serien om Merlin

Læst på: Dansk

ISBN: 978 87 588 1428 5

Stjerner: 5/5

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s