Lovebooks – all you read is love

1390469_828346207228903_5531709522793816827_n

Fredag d. 7 november lanceres sitet “Lovebook.dk”. Et sted for alle de skønne kærlighedshistorier der findes derude. Forlaget Lindhart og Ringhof, der står bag sitet, har samlet deres bedste kærlighedshistorier, ligefra Sophia Kinsella til Jane Austen; Fra Stephanie Meyers til Daniel Steel. Så et udvalg der giver muligheder for alle at finde en skøn romatisk historie.

Meningen er, at Lovebooks skal være et samlingssted for alle der elsker kærlighedsbøgerne, og som har lyst til at interagere med andre ligesindede. Udover hjemmesiden som går i luften d. 7/11, er der allerede godt gang i både instagram og facebook profilerne, hvor man lige pt. kan vinde 2 stk. Sophie Kinsella bøger  eller et personligt møde med Sophie Kinsella i anledningen af at hun kommer forbi bogmessen i weekenden.

På hjemmesiden Lovebooks.dk vil der være en gæsteblog, hvor jeg også vil komme med indlæg, om alt mellem himmel og jord i en verden af skønne ‘Lovebooks’.  Ydermere vil der starte ‘Read-along’ d. 10 november, hvor man i fællesskab vil læse Sophia Kinsellas nyeste bog “Shopaholic stiler mod stjernerne” og diskutere og dele oplevelsen via #KinsellaKærlighed på facebook, instagram og twitter. Dette er for alle der har lyst til at være med, og kræver blot at man har bogen og tiden.

Så kig forbi! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s