En eventyrlig oplevelse – Bogbloggertræf 2014

I et land langt borte, boede der en stakkels lille pige. Hun var så ulykkelig, for hun savnede nogle andre bog “nørder” at snakke med. Hendes familie forstod hende ikke, de havde nemlig ikke lyst til at læse. Nogle gange troede pigen at hun var adopteret, og i virkeligheden tilhørte den skønne dronning i landet med de gyldne bøger. Men så en dag, da hun sad ganske alene i skoven, omgivet af sine yndlings bøger og fuldt optaget af at læse, fik hun noget i hovedet! Det var en invitation til bogbloggertræf i landet kaldet Aalborg. Tænk sig, den lille pige havde aldrig hørt om et bogbloggertræf. Hun bestemte sig dog for at deltage, da hun var sikker på, at et bogbloggertræf lige var noget for hende. Da hun var en fattig lille pige, måtte hun gå hele den lange vej til det fjerne land, men da hun nåede frem, blev hun mødt af et formidabelt syn. Søde piger, bøger, lækker mad, festlige indslag og spændende fortællinger…… den lille pige ville aldrig hjem igen. Hun havde fundet sit nye hjem. Midt i bogbloggeruniversets skønne land. Nogle havde rynket på næsen af hendes beslutning, for det var jo ikke en prins hun havde fundet. Men der var den lille pige ligeglad, for bøgerne var ligeså gode som en prins!

IMG_5140

Lørdag d. 27 oktober 2014 begav jeg mig, lige som den lille pige, mod Aalborg til #bogbloggertræf 2014. Det var min første gang, og mit første møde med de skønne piger, hvis blogs jeg har læst med stor fornøjelse og beundring. Og alle – hver og en – var præcis, som jeg havde forventet. Søde, dygtige, kloge, litterære og i det heletaget bare super skønne væsner, der bød mig velkommen i deres forsamling. Tænk sig, at de også havde læst min blog. Min lille bitte blog.

Dagen bød på lækker mad med sjove navne f.eks. “Det fortryllede brød” og “Klods Hans’ kartoffelsalat, sjove konkurrencer med både udfordringer til balance, hukommelsen og hurtigheden, samt to gode snakke med forfatter Nanna Foss og Christina Bonde.

IMG_5148 IMG_5155

Det var et arrangement, som arrangørerne kan være super stolte af. Så en stor tak til Irene (Boghunden), Rikke A (Andrup’s Bookshelf), Karina (Skrivepulten) og Simone (Boghjørnet) – Et stående bifald til jer alle fire!

IMG_5189

Tellerup havde været så søde at sponsorere et eksemplar af Nannas Sektrum og jeg måtte selvfølgelig også eje Christinas triologi. 

IMG_5194

Rikke M og Lindhart & Ringhof havde pakket en bogpakke til os alle, med bøger specielt udvalgt.

IMG_5207

Inden vi sagde farvel, fik vi allesammen en pose fyldt med bøger, sponsoreret af  mange forskellige fantastisk søde mennesker. Se dem nede på sponsorlisten i slutningen af indlægget.

Specielt en bog var et hit da jeg kom hjem 🙂

IMG_5213

Til slut en hilsen til alle der var med – i er nogle skønne mennesker. Håber vi ses igen! 🙂

Kathrine, Line, Stine, Astrid, Tanja, Mette, Birgitte, Sidsel, Mia, Sabina, Anne, Michelle, Gitte, Iben, Rikke M, Rikke S, Louise, Susanne, Rikke A, Irene, Simone og Karin.

De enormt generøse sponsorer var:

Mofibo

Lindhardt & Ringhof

Turbine

Rosenkilde & Bahnhof

Tellerup

Forlaget Mellemgaard

Skriveforlaget

Politikens forlag

Rosinante & Co

Jentas

Modtryk

Valeta

Gads forlag

People’s Press

Bogforum

Liveboox

Forlaget Iris

Forlaget Alvilda

Virabooks

Maja S. Flak

Arnold Busck Hjørring

Christian Møgeltoft

Ken Brerup:

Brødrene Ellemose

Kim Juul:

Postkiosken & KageDreams

Gris og Ko

Reklamer

21 thoughts on “En eventyrlig oplevelse – Bogbloggertræf 2014

  1. Pingback: Nattens sanger (Besat) – Christina Bonde (Anmeldelse) | nenaskov

  2. Pingback: Jeg ser frem til efteråret… Bogbloggertræf og BogForum | nenaskov

  3. Pingback: Nu er det snart tid – Bogbloggertræf 2015 | nenaskov

  4. Pingback: FØDSELSDAGSUGE – The best | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s