Vores hjemmelavet pizza

I aften har vi fået hjemmelavet pizza, og vi blev hurtigt enige om, at den hjemmelavede version klart er den lækreste version! Prisen er også lavere, da mængden af råvarer er begrænset. Prisen for 3 pizzaer til ca. 4 voksne = 100kr.

Pizzabunden bliver lavet efter en opskrift fundet her, og typisk sat i køleskabet aftenen før.

Tomatsovsen koger jeg selv af enten frisketomater eller hakkede dåsetomater, tomatpure, løg, hvidløg, frisk basilikum, sukker, salt og peber. Jeg lader det simre en times tid eller mere og blender til ønsket konsistent. Jeg vil helst have det helt fint.

Vi valgte 3 forskellige slags toppings:

Tyndsnittet kartoffel og bacon strimler – 1 kartoffel, 1 pk. bacon.

20140223-195336.jpg

Serranoskine og frisk ricotta  – 1 pk. serranoskine, 1 bøtte ricotta.

20140223-195309.jpg

Wasabi/flødeost, laks og ruccola. (Her bliver bunden bagt først, og topping lægges på umiddelbart lige før servering. – 1 bøtte flødeost, 1 lille pk. laks og en halv bakke ruccola.

20140223-195323.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s