Det er så dejligt at drømme…

20140119-133456.jpg

….og det er endnu dejligere, når drømmene bliver til virkelighed!

Julegaven til mig selv, var en bog skrevet af mine skønne coachlærer – Mie Kaae og Sofia Manning. En bog om at realiserer sine(e) livsdrømm(e).

Jeg er nu nået halvvejs gennem bogen og kan med en fantastisk følelse sige, at jeg allerede er på den rigtige vej mod at gøre drømmene til virkelighed. En fantastisk følelse fordi at jeg slet ikke var klar over, hvor langt på vejen, jeg allerede var nået. F.eks. har jeg allerde realiseret en håndfuld drømme de sidste par år.

I 4 år drømte min mand og jeg om at blive forældre. En lang og sej kamp, der dog endte med at blive opfyldt i december 2012. Det var også i 2012, at jeg drømte om en verden indenfor coaching og derfor året hvor jeg fik to nye uddannelser. En uddannelse som konfliktcoach hos Lars Mogensen, og en uddannelse som businesscoach hos Manning Inspire.

Året efter var dagsorden pludselig sat af et lille væsen med meget lille tålmodighed 🙂 Men det satte absolut ikke mine drømme på pause – for pludselig havde jeg tid til at drømme om min plads i karrierelivet. Var min “gamle” karriere, hvor jeg virkelig gerne ville være? Var det min plads? Min mavefornemmelse sagde nej! Så jeg tog springet, og startede på lærerseminariet i august 2013, og har stadig ikke haft et eneste øjeblik, hvor jeg har fortrudt.

Og nu i 2014, halvejs gennem bogen om at nå sine drømme, at udvikle sit potentiale, at sige ja i stedet for nej, har jeg valgt at springe ud af skabet – Forfatterskabet! Jeg har, siden jeg var 13 år, drømt om at skrive bøger, og jeg skal gerne være ærlig og indrømme at jeg har forsøgt mig med skriverriet en del gange, dog uden at have fuldt drømmen til ende. Men nu skal det være. Nu skal jeg give det en ærlig chance, og se om drømmen er for mig.

Men hvordan? En af mine største forhindringer er min manglende tro på mine evner og usikkerheden i at indvie andre i mit univers. Jeg ved godt, at kritik gør dig stærkere, men som ny og sårbar, er kritikken en frygt. Hvad nu hvis andre synes det er noget lort? Ja hvad så!?

Hvad er det værste der kan ske?

Det er, at jeg finder ud af, at drømmen ikke er for mig, men så har jeg da givet det en ærlig chance! For drømmen er større end frygten, og måske kan frygten endda motivere mig til at være endnu skarpere?

Jeg vil i løbet af kort tid begynde at lægge udkast fra mit skriveri på bloggen, og beder alle der vil, om at læse med. Og har man lyst, smide en kommentar om hvad I synes.

Jeg vil ihvertfald åbne skabsdøren helt op, og springe ud med begge ben – For her kommer jeg. En kommende forfatter!

Skærmbillede 2014-01-19 kl. 17.07.21

Reklamer

6 thoughts on “Det er så dejligt at drømme…

  1. Pingback: Så er vi igang – første udkast! | nenaskov

  2. Pingback: Fyldepennen.dk | nenaskov

  3. Pingback: De mange drømme… | nenaskov

  4. Pingback: Min første novelleudgivelse | nenaskov

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s