Sund “pasta”

Så er vi endelig ved at være ovenpå vores enorme omgang sygdom, og der var lidt overskud til at lave rigtig aftensmad. Manden smækkede en kødsovs sammen, af oksekød, squash, gulerødder, selleri, løg, tomat og krydderier og jeg valgte at afprøve tippet med den sunde pasta – spidskål. Jeg skar tyndeskiver, og svitsede det af på panden, så det stadig var sprødt, men uden at være rå.

20140115-213054.jpg

20140115-213102.jpg

Resultatet? Ikke min ynglings “pasta” – men en udemærket erstatning, hvis man skal skære lidt ned på kulhydraterne. Vi valgte at lave lidt alm. spaghetti til, så det fungerede mere som det grønne tilbehør, hvilket passede mig udemærket. 🙂

20140115-213111.jpg

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s