Meget billigere tv

I jagten på lavere udgifter, har vores tvabonnement  været oppe og vende, og det endte med, at vi rent faktisk nu sparer flere tusind kr. årligt.

På det tidspunkt betalte vi for den store tv pakke og så en del tv på de kanaler, der kun findes i den store pakke. F.eks. viasatkanalerne. Så kom netflix og vi fik appeltv, og det begyndte at være mere og mere her, at vi så film og tvserier, mest fordi vi så selv kunne bestemme hvornår. Jeg havde yderligere et HBO abonnement på computeren.

Den store tvpakke: 487 kr/mdr.

Netflix: 79 kr/mdr.

HBO: 79 kr/mdr.

Ialt = 645 kr/mdr.

Vi blev enige om at mængden af tv vi så, ikke stemte overens med den høje pris, og valgte at ændre til den lille pakke, plus jeg opsagde mit HBO abonnement grundet den ikke blev ordentlig streamet på vores appletv.

Så nu betaler vi:

Den lille tvpakke: 124 kr/mdr.

Netflix: 79 kr/mdr.

Ialt = 203 kr/mdr.

En besparelse på 442 kr/mdr. og 5304 kr/år.

Det er altså MANGE PENGE!!!

Som bonus fandt vi ud af, at vi i vores internetabonnement hos Stofa, har adgang til de fleste kanaler på computeren. Så det er egentlig kun viasat kanalerne vi går glip af, og kommer vi til at savne dem, så kan vi altid købe adgang til viasatplay, og stadig spare mange penge.

Det kan altså betale sig at overveje hvad man går og betaler til – om forbrug og pris passer overens og om der findes billigere alternativer. Vi synes ihvertfald klart, det er en fordel, at man selv kan vælge hvornår man skal se tv og vi slipper for de mange reklamer! Total win win 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s