Projekt “billig ble” – Update 2 (Aldi bleen)

Vi har i de sidste par uger afprøvet Aldi’s ble, da flere har anbefalet den. Men ØV for en oplevelse. Jeg vil lade scorerne tale for sig selv.

Jeg har valgt at score de forskellige bleer vi prøver, for at få et bedre overblik. Hvert punkt kan score op til 5 B’er. 

IMG_2969

Pasform/den fysisk ble: Sidder som Rema1000 bleen udemærket, ingen stramme elastikmærker og tapen holder. Men den føles discount og papirsagtig. Den er stiv og føles “tynd”. Den minder mig om billige hygiejne bind. (BB)

Uheld med “sugeevne”: Hvis jeg kunne give minus, ville det være tilfældet. Den sidste uge har vi ikke haft en eneste tør nat! Og nej, det er ikke fordi den er for lille, den holder bare ikke til en natmængde. (B)

Lugt: Ligesom med Rema1000 bleen, oplever vi tis-lugt. (B)

Pris: 1 kr pr. ble. (BBBBB)

Konklusion: Ikke en ble vi vil fortsætte med, da den ikke lever op til vores forventning til en god ble. En billig ble på bekostning af våde bukser, er stor NEJ-TAK herfra!

Vi er i tvivl om hvorvidt vil vil fortsætte vores projekt, da det er tydeligt, at der er en grund til at de billige bleer er billigere. Og det vi forventer af en god ble, har indtil videre, ikke været at finde i en billig ble. Vi har forsynet os med et par pakker libero på tilbud, også må vi se om vi tør hoppe ud i endnu et forsøg bagefter, eller om vi vælger at besparelsen ikke er det værd.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s