En af “de” uger….

Denne uge er bare en af de uger. En uge hvor alle de gode vaner og hensigter er en by i Rusland.

Madplanen blev først lavet mandag aften, vi får slet ikke planlagt indkøbssedlen, så vi må afsted til Rema1000 alt for mange gange, knægten sover elendigt pga. snot så skal trøstes flere gange i løbet af natten og med søvnmangel kommer ofte den store sukkertrang for at kunne overskue dagens opgaver. Det er virkelig en af de uger hvor man ligeså godt kan trække på skuldrene og følge med strømmen, for kampen imod er tabt på forhånd.

Det skal dog lige nævnes at vores gode vaner, heldigvis er ved at være så stor en del af rutinen, at vi stadig formår at holde fast i nogle af vores gode hensigter. F.eks. har vi slet ikke lavet mer’ køb, selvom vi er blevet fristet oftere i denne uge, og vi finder stadig fodfæste i de gode familie-hensigter og finder tid til bare at være tilstede med knægten.

Som coach ved jeg jo godt, at det er her man mærker forandringen. Når man i pressede situtaionener ser hvordan de redskaber man har fået stadig bliver brugt, og hvordan at det mål man har nået, ikke pludselig smuldre og skal nåes igen.

Så selvom det er en af de uger, kommer der noget godt ud af det. Om ikke andet, så er det snart december, og man kan jo umuligt være andet end glad i december. Jeg kan ihvertfald ikke! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s