Projekt “billig ble”

20131112-204629.jpgVi er gået igang med projekt “billig ble” – hvilket indebærer at vi skal finde ud af hvilken billig ble, der fungerer til Alexander.

Det er ellers et sted, jeg aldrig ville spare – på min søn. Men hvis vi kan finde en ble, der fungerer ligeså godt som den libero vi har brugt indtil nu, så er det ok. Vi har brugt libero siden hans fødsel. Ikke fordi at vi ikke tror der er noget, der er ligeså godt, men fordi de har fungeret ubeklageligt. De har passet ham rigtig godt, og vi har aldrig oplevet uheld siden han var helt spæd. Jeg tror vores filosofi har været: “if it ain’t broken, then why fix it”. Men nu har vi en grund til at skifte – for hvis vi kan spare 0,5 – 1 kr pr. ble, så bliver det til mange penge i den sidste ende.

Men hvad er en god ble? For os er det en ble der sidder godt, ikke virker som en monster pude på numsen, og som holder tæt. Det er samtidig også en ble som ikke lugter af hverken parfume eller andre spøjse ting. Vi har f.eks. prøvet levis, og den havde en helt speciel lugt som jeg slet ikke kunne klare.

Vi er startet med Rema1000’s bleer. Både fordi at vi altid handler i Rema1000, og derfor er det dejligt nemt. Men også fordi vi har hørt fra mange andre, at de bare er super gode. Hvis de ikke virker, så skal vi videre til Aldi’s bleer.

Så nu må vi se om kvalitet og pris hænger sammen 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s