Kartoffelpandekager

Menuen iaftes var egentlig kun burger, men da vi havde en lille rest af kartofler, skulle der også være kartoffelpandekager til. De er et stort hit herhjemme. De minder sen smule om rösti og kan nemt spises som tilbehør. 🙂

Opskriften er fundet på dr.dk, og er lavet af Katja Maria Jackson  (http://www.dr.dk/Mad/Gamle_sider/Temaer/2010/Sparemad/Opskrifter/20100111114524.htm)

2. pers.

20131026-105517.jpg

350g. revet kartofler

2 stk. æg

4 spsk. havregryn

1 spsk. sesamfrø

1 tsk. revet muskatnød

2 spsk. olivenolie

salt og peber efter smag

Rør kartoflerne sammen med resten af ingredienserne til en fars. Varm olie på panden og form frikadellerne med en ske og tryk dem let flade. Steg på mellemvarme i ca. 8 min.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s